Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Kerhokisat KEVÄTCUP III 21.3.2015 Ylistaro: 21.03.2015
 • KEVÄTCUP IV, Nokia: 25.04.2015

Kirjoittaja Aihe: Kerhokisat Kevät/kesä cup  (Luettu 4737 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 609
Kerhokisat Kevät/kesä cup
« : 15.03.2015, 22:17:28 »
Tosiaankin ensiviikonloppuna taistellaan mineillä , VTR:illä ja Formuloilla kerhokisojen merkeissä Ylistarossa.
RaumRC lähtee isolla köörillä pitämään hauskaa kilvan ajon parissa.
Menossa mukana ainakin Hannu ,Weke , Leba, JariP, Macman, Team Morris, Pear ja Santeri muutamia nyt mainitakseni  ;D
Edustus on ainakin laajalla pohjalla kuskeja taitaa olla lähes kaikissa luokissa mukana classic mini taitaa olla ainoa mihin ei ole
meiltä osallistujia?

PS. Mutta ei hätiä mitiä Huhtikuussa on vielä yhdet mattokisat 25.4 Tampereella(Nokia) joten sinne voi osallitua nekin ketä eivät nyt Ylistaroon pääse  ;) ja kesällä kuulemma kurvaillaan vielä Raisiossakin kerhokisojen tiimoilta  :o
 
« Viimeksi muokattu: 23.04.2015, 12:49:22 kirjoittanut rMa »

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 609
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #1 : 16.03.2015, 16:45:48 »
Tänään olis sitten viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin  ;) Ei muutakuin nimeä listoille. Muutama puuttuu vielä.

Poissa pear

 • Jäsen
 • Viestejä: 2
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #2 : 16.03.2015, 20:56:29 »
Mahtaako jotain kimppakyytiä olla suunnitteilla ylistaron suuntaan?

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 609
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #3 : 16.03.2015, 21:16:58 »
JariP lähtee kuulemma lauantai "aamuyöllä"  Ylistaroa kohti Eurajoella loppuporukka lähtee jo perjantaina ajelemaan Seinäjoelle.
Santerin autossa on varmasti tilaa sekä ehkä Team Morriksen allekirjoittaneen auto taitaa olla aika täysin. Eli noista voi alkaa tiedustelemaan.

Poissa pear

 • Jäsen
 • Viestejä: 2
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #4 : 16.03.2015, 21:33:13 »
Aattelin, et mäkin saattasin koukata tarvittaessa rauman kautta la aamuyönä..  ;)

Poissa Morris70

 • RaumRC ry.
 • Gold Member
 • Viestejä: 54
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #5 : 19.03.2015, 20:22:56 »
Team Morris on lähdössä perjantai iltapäivällä Seinäjoelle. Jos on kyydissä tulijoita, niin lähetään isommalla autolla. Mut jos ei Teamin ulkopuolisia ole kyytiä vailla, niin sit lähetään henkilöautolla.

Poissa rMa

 • RaumRC ry
 • Chuck Norris
 • Viestejä: 1510
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #6 : 21.03.2015, 21:16:00 »
RaumRC sijoituksia:
VTR:3. Santeri, 5. Hannu, 7. Jari, 9. Weke, 15. Morris, 16. pear
FWD: 2. Santeri, 3. Weke!, 7. Leba, 12. macman, 14. Morris
F1: 11. pear
Mini comp: 3. Santeri, 7. macman

Tarkempia tuloksia täällä: http://goo.gl/L2RkEB
Kisaraportteja tähän perään kiitos!

Poissa JoS

 • RaumRC ry
 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 267
 • Ei riemulla rajaa, kun assolla ajaa
Vs: Kerhokisat Kevät/kesä cup
« Vastaus #7 : 22.03.2015, 22:20:32 »
Jos sidä nyd jodain yriddäisi kirjoiddaa näin flunssan alaisena...

Eli siis sarjan kolmaneteen osakilpailuun oli ilmoittautunut hieno määrä meidän kerhon porukkaa ja siittä suuri kiitos kaikille seurasta! Hienoa nähdä meidän kerho edustettuna näin suurella määrällä!

Mutta sitten asiaan. Matkaan lähdin isäni kanssa jo perjantaina ja hyvissä ajoin pääsi lepäämään ja hoitamaan flunssaa. Isäni lataili koko päivän auton akkuja ja putsaili renkaita, mistä oli suuri apu! Perjantai päivällä huomasin saaneeni facebookissa viestin. No sehän oli nopeista nopeimmalta Vataselta. Kyseli millä minillä meinasin lähteä ja no tulos oli se, että tunnin päästä oli takaveto mini kasassa ja odottamassa kisaa.

Minillä ei itsellä ollut mitään ongelmqq koko päivänä ja Nihattulassa todettu setuppi toimi myös Ylistarossa. Taisinpa myös saada nimiini bl luokassa ja finaaleihin paalupaikan. Koukkolähdöissä tuupparilla oli suuri etu, koska pääsin jokaisessa alkuerässä heti paalulle ja sieltä rullailin kahden ensimmäisen alkuerän voittoon. Finaaleissa sitten sattui ja tapahtui: paalupaikan menetykset johtuivat kierrokselta ohitettavista ja fiimeisen finaalin keskeytin hajonneen taka diffin takia heti ensimmäisen kierroksen jälkeen. Diffi oli mennyt kokonaan jumiin ja näin ollen mahdottomaksi ajaa. Näin ollen minissä tuli 3 sija.

VTR luokassa lähdettiin samalla setupilla myös kuin Eurajoella. Ainoana muutoksena päivän aikana oli goiseen harjoitukseen etuiskareiden muutos pystympään näin vähentäen etupään ohjausta ja luoden loistavan balanssin. Asso oli koko päivän mahtava ja helppo ajaa ja myös nopea! Finaaleihin jako meni parhaan tuloksen perusteella, eikä kahden parhaan tuloksen. Jälkimmäisellä tavalla olisin saanut 1. ruudun, mutta lopulta lähdin 2 ruudusta. Finaalit sitten kaatuivat omiin tyhmiin virheisiin. Ensimmäisessä finaalissa auton pohjalevy oli kiero ja näin ollen vaikea ajaa. Toisen finaalin ajoin voittoon ja kolmannessa tein liian monta liian pitkää virhettä, mikä maksoi toisen ja jopa korkeimman loppusijoituksen. Mutta pitää olla tyytyväinen noin kovassa seurassa kolmanteen sijaan.

Etuvetoa lähdin ajamaan myös aivan samalla setupilla, kuin Eurajoella. Alkupäivästä auto oli kaamea ajaa ja hidas. Ennen viimeistä alkuerää kokeilin jäykentää koko autoa laittamalla kaikki iskarit astetta pystympään ja auto muuttui täysin eriksi! Kunhan renkaat lämpenivät oli auto yhtä hyvässä tikissä kuin Eurajoella. Alkuerin seurauksina lähdin toisesta ruudusta Vatasen perästä. Tuli finaalien aika ja sama ongelma, kuin alkuerissä tuli esille: renkaat eivät lämmenneet tarpeeksi nopeasti, joten jouduin jokaisessa finaalissa lähtemään ajamaan Vatasta takaa noin sekunnin erolla. Lopulta renkaat lämpeni ja Sakura oli mahdollisesti radan nopein auto. Sain kuin sainkin vatasen aina kiinni, mutta kokemattomuus maksoi voiton. Vielä lisäten, että 2 ensimmäisessä finaalissa ero Vatasen kanssa oli alle puoli sekuntia! Jokaisen finaalin ajoin siis toisena maaliin. Hienoa oli myös huomata se, että vaikka Vatasen auto otti joka kierroksella pääsuoralla 3-4 metriä autoani kiinni, sain sen eron takaisin radan keskiosiolla. Eli ensi kaudelle( milloin se sitten omalla osalla onkaan ) pitää hommata uusi moottori.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä ja kilpaa sai ajaa koko rahan edestä. Tällä jatketaan vielä Nokialla.
Asso B4.2 FT, Asso B44 FT, Asso SC10 FT, Asso TC6.1 WC, Asso 12R5.1, Tamiya Mini M03/M05, Axial Jeep