Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Ratatalkoot Eurajoella klo 17.00 alkaen: 28.09.2015

Kirjoittaja Aihe: Talvikausi Eurajoella 2015  (Luettu 76998 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Talvikausi Eurajoella 2015
« : 11.09.2015, 18:52:39 »
Tervehdys hyvät pienoisautoilijat !

Talvi tekee tuloaan ja vaikka foorumilla on vielä hieman hiljaista niin tausta työtä tehdään koko ajan  ;)

Ensi talvena on taas aikomus ajaa Eurajoella mattorataa samoissa vanhan K-marketin tiloissa kuin viimevuonnakin.
Tarkoitus on alkaa ajot lokakuun alusta tod.näk. ensimmäisenä sunnuntaina 4.10.
Vuokrasopimus on jo eilen allekirjoitettu hieman uusitussa muodossa. Enää ei tarvitse pelätä "mattokauppiaita" (radan purkua esim. viikonlopuksi myyjien takia) Valitettavasti tämä vaikutti myös negatiivisesti vuokran hintaan  :(
Mutta ajamisen kuukausi maksuja emme silti lähde muuttamaan vaan ne pysyvät ennallaan viimevuodesta.
Ja samaten ajopäivät pysyvät ennellaan eli keskiviikko ja sunnuntai.

Tänä vuonna on pikkurata on päätetty jättää rakentamatta ja sen sijaan pidennämme nykyistä isoa rataa hieman pidemmäksi.
Pyritään sen sijaan antamaan uusille harrastajille runsaasti rata-aikaa ja nostoapua isolla radalla. Tämä vaatii "vanhoilta" harrastajilta hieman enemmän pitkäjänteisyyttä , mutta palkitsee varmasti uusina kilpakumppaneina radalla.

Syyskaudella RaumRC on saanut järjestettäväkseen yhdet kerhokisat (VTR, minit ja formulat) 14.11.
Ensivuoden puolelle on anottu AKK:lta yhdessä ATAK/UA:n kanssa järjestettäväksi yhdet mattoratakisat luokkina C-12, GT-12 ja formula tai TSS mutta tämä varmistuu myöhemmin.

Rami on jo käynyt tilaamassa meille hieman uusia ratatarvikkeita( putkia ja "lärpättimiä") ja ilmeisesti uusi hieman leveämpi antenni on jo ainakin suunnitteilla  ;D
Allekirjoittanut on jo alustavasti kysellyt Ramirentiltä ajokorokkeen telineistä ja koetan hankkia ne radalle joko ensi tai seuraavalla viikolla.
Muut ratatarpeethan on jo valmiiksi radalla kirjaimellisesti pakkasessa odottamassa ;D ja näyttivät oleva ihan kunnossa kun kävin katsomassa.

Todennäköisesti muutama ilta edeltävällä viikolla riittää niin saadaan rata ajokuntoon. Ilmoittelemme Hannun kanssa tässä viesti ketjussa talkoiden ajankohdasta.

Terveisin Marko Aava

 
« Viimeksi muokattu: 23.09.2015, 19:44:34 kirjoittanut macman »

Poissa Hannu K

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 586
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #1 : 22.09.2015, 12:32:56 »
TALKOO KUTSU

HUOM!!!! Talkoopäivä muuttunut

Aika:maanantai 28.9. klo 17
Paikka:Eurajoki,Kirkkotie 15


Sisäkausi päästään aloittamaan tuota pikaa,mut sitä ennen pitää talkoilla rata kuntoon.
Aloitetaan radan kasaus ensi viikon maanantaina,toivottavasti saadaan illan aikana paikat kuntoon,jotta sunnuntaina 4.10. päästään heti ajamaan.(mahdollisesti jatketaan vielä loppuviikolla)

Ottakaa talkoisiin mukaan työkaluja:akkuporaa,vasaraa,puukkoo,saksii ym. hyödyllistä mitä mieleen tulee(etenkin talkoo intoo  :D)

Tervetuloa
« Viimeksi muokattu: 23.09.2015, 16:28:26 kirjoittanut Hannu Kartano »

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #2 : 23.09.2015, 21:31:36 »
Jaahas Hannu jo kerkesikin muuttamaan talkoopäivää  ;D
Eli ollaan Leban kanssa menossa hakemaan ajokorokkeen teline kamoja Ramirentiltä maanantaina töiden jälkeen.
Ollaan varmaan siinä puol viiden viiden pintaan takaisin marketilla.
Tuli siinä samalla mieleen että voidais hiukan "purkaa pakkasta" ja  levittää kamoja kun siellä ollaan ja siitä se ajatus sitten lähti... ::)
Levitetään matot, kasataan pöytiä ja laitoja. Mikäli matot on kovasti pussilla jätetään teippaus esim. perjantaiksi.

Kaikki innolla mukaan aloittamaan uutta talvikautta! Tervetuloa!

Poissa Hannu K

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 586
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #3 : 29.09.2015, 14:15:13 »
Talkookutsu

Perjantai 2.10. klo 17

Jatketaan ens perjantaina radan kasausta.

Tervetuloo!

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #4 : 05.10.2015, 08:56:29 »
Kausi saatiin potkaistua käyntiin oikein mukavissa merkeissä kiitos kaikille osallistuneille!
Itse en kerjennyt rataprofiilin tekoon, mutta oikein haastavan olitte siitä saaneet. Oli monta hankalaa mutka yhdistelmää ja ainakin minillä ja etuvedolla oikein mukava ajaa.
Ensimmäistä kertaa poikakin taisi oikein innostua rata-ajosta. Joonan omasta autosta servo saveri antoi periksi pienen kolaroinnin yhteydessä ja annoin oman minin ajoon tietysti tehot hieman pudotettuna. Ensi kommentit taisi olla: "Hei iskä tää menee suoraan!"  Ehkä täytyy pojan omaankin miniin hieman keskittyä  :-[
Etuveto tuntui toimivan hienosti ja Leban kanssa jo hieman harjoiteltiin kilvanajoa. Etuvedon BL taisi jäädä johonkin 15.65 lukemiin.
Samaten mini tuntui toimivan varsin kohtuullisesti ja Viskarin seurakunta tarjosi kiritys apua perässä roikkuen ja välillä ohi pyyhkäisten. Minien BL pysähtyi 18.37 aikaan.
Aika hurjaa vauhtia tuo helppo aloitelija luokka eli GT-12 auto tuntui kulkevan JLe:n käsittelyssä. Ja näytti kyllä oikein hyvältä tuo GT kori itse kun en ole oikein koskaan ovikiilan ulkoasusta pitänyt.
Kaiken kaikkiaan mukava sunnuntai päivä  8)

Poissa JLe

 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 329
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #5 : 05.10.2015, 12:43:57 »
Kiitos kiitos, tässähän miltei herkistyy... ;)

Mutta gun gerran GT tuli puheeksi, niin bongasin Turun Kahvipaahtimon RC-kaupan sivuilta mielestäni ihan ok tarjouksen...

www.rccenter.fi

Xrayn 15-mallin kiila 219,60€
MobGums-renkaat 10,90€/pari
Protoform PFM-12 kori 24,90€

Eli yhdellä korilla ja kahdella rengaskierroksella jäädään vielä alle kolmen sadan.

Kuitenkin kyseessä on UUSI auto ja uudet renkaat sekä kori. Eli sähköjä vaille. Toki kallis se on jos jostain käytetyn löytää, mutta muistaakseni tuon V-Dezignin sai aikanaan 299€ pelkkä runko. Samoin Xrayn uusi kiila näkyy olevan EuroRC:llä 290€, ilman koria ja renkaita.
V*ttuilu on välittämistä
AE/Destiny/TLR

Poissa JoS

 • RaumRC ry
 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 267
 • Ei riemulla rajaa, kun assolla ajaa
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #6 : 05.10.2015, 18:37:44 »
No hyvä että profiili oli onnistunut (tai edes vähän) vaikka itse sen sainkin aikaan  :o
Mutta joo itsellä ei ollut vielä omia autoja messissä jormten sunnuntaina omat ensimetrit... Puhe oli myös radalla, että allekirjoittanut ottaisi ammuvuoron sunnuntaisi intin vuoksi. Näin ollen ovet aukeaisi jo yhdeksän aikoohin, mutta mikään ei ole vielä varmaa
Asso B4.2 FT, Asso B44 FT, Asso SC10 FT, Asso TC6.1 WC, Asso 12R5.1, Tamiya Mini M03/M05, Axial Jeep

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #7 : 08.10.2015, 08:37:37 »
Nyt tuli touhuttua monenlaista ehkä hieman liikaakin. Pääasia oli että sain pojan minin kulkemaan suoraan. Jostain kummasta syystä oli etupää muutaman asteen aurauksella ja diffi aika tavalla löysä. Etupää haritukselle ja diffi kireälle ja avot!  Kääntymään en tosin saanut kun eturenkaat ei oikein toimineet. Täytyy vaihtaa omasta autosta renkaat alle.
Etuvedon uutta moottoria kokeilin muutaman akun, mutta ajamisesta ei vaan tahtonut tulla mitään.
Sitten toiseen tärkeään asiaan: "Supan herätys"  ;D Larilta sain akut lainaan ,kun sattui lihalaatikon pohjalta löytymään  :) Kolmen vuoden takaisista renkaista ja kierosta taka-akselista huolimatta hauskaa oli. Yllättävän hyvin auto toimi suoraan takamuksesta revittyjen säätöjen kanssa. Tosin pito tuntui olevan välillä kadoksissa vähän molemmissa päissä. Aloitin noin 71mm välityksellä ,mutta pääsuoralla täydet kierrokset oli jo muutaman metrin päästä käytössä. Eli isompaa pinjonia välitys asettui noin 80mm. Kolmanteen vetoon laitoin vielä ennakkoa moottoriin lisää en tiedä tuliko tällä oikein muuta kuin lämpöä lisää, mutta paras BL asettui 15.39 sekunnin ollaan perässä Jyrkistä mikä on varmaan ihan kohtuullinen ja "oikea" ero kun kun ottaa huomioon kuskin ja auto/moottori yhdistelmän  ;D
Taidan laittaa uudet renkaat tilaukseen ja suoran taka-akselin. Uutta mattoauton runkoa en lähde tilaamaan vaan kattotaan mihin tuon muovisen kengänpohjan kyvyt riittää  ;)

Poissa JLe

 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 329
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #8 : 08.10.2015, 13:30:58 »
Hienoa, että Supa heräsi!

Pitoainetta itse käytin takarenkailla koko leveydellä ja eturenkaissa joko 1/3 tai 1/2 sisäreunasta. Näin auto oli tosi helppo ajaa, ehkä vähän puskeva. Toki noista sun renkaiden seoksista en sitte tiiä...

Tässä nähdään mielestäni hyvin tän luokan tarkoitus: vaikkei Mäkkiksen auto olisi ihan vimosen päälle, niin silti kierrosajassa on vain sekunti eroa "huippukalustoon", tuon sekunnin Mäkkis parantaa ihan sillä että saa autoon ehjää osaa ja löydetään se toimiva rengastus/pidotus. Jää sitten kuljettajien ranteisiin se nopeuseron löytäminen.

Sunnuntai ei voi liian aikaisin saapua...
V*ttuilu on välittämistä
AE/Destiny/TLR

Poissa rMa

 • RaumRC ry
 • Chuck Norris
 • Viestejä: 1510
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #9 : 12.10.2015, 07:59:32 »
No niin, ekat kierrokset GT12 luokan autolla takana. Ensimmäisellä akulla ei oikein kulkua tuntunut olevan mutta kun rolloutin pudotti 80 milliin alkoi ajamisessa olla jotain mieltä. Tagia ei vielä kyytiin ehtinyt laittaa mutta näppituntumalta reilun puolen sekunnin ero Jyrkin eduksi taisi olla. Ajaminen loppui kuitenkin lyhyeen, ilmeisesti 13.5T moottori täysillä ennakoilla oli 9.5T lankarajalla varustetulle säätimelle liikaa. Sama moottori "ens täydet ja sit vähän takas" ennakolla vielä menetteli vaikka starttaamisessa olikin vähän tuskaa.
Virituristillakin ehdin muutaman erän ajella, 13.01s best lapilla ollaan pari kymppiä Manua ja sadasosan verran Larin "porokiilaa" perässä. Ehkä tuosta vielä vähän lähtee, ajo oli aika takkuista. Eikä varmaan haittaisi jos viime talven jäljeltä olevat iskarit huoltaisi.

Poissa Hannu K

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 586
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #10 : 12.10.2015, 13:07:25 »
Ens keskiviikkona pyrin avaamaan ovet n.klo 16

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #11 : 15.10.2015, 08:31:26 »
Hiukan tuli jatkettua supan testailua eilen. Auton ajettavuus parani taas hieman. Olen silti tosi kaukana oikean kiilan ajettavuudesta. Tuollaisenaan auto olisi aloittelijalle varsin helppo auto ajaa. Suurimmat heikkoudet taitaa tällä hetkellä olla lievä keulan ja perän lipsuminen. Anteeksi antava siis. Toinen tuntuu olevan voiman puute. No se on ehkä helpoin korjattava.
Sunnuntaina kokeillaan hieman pehmeämpää etugummia ja muutamaa muuta säätöä ja ehkä tehokkaampaa konetta?
Etuvetoakin tuli taas treenattua mutta 15 alitus jäi vielä haaveeksi no ehkä ensi kerralla  ;D

Poissa jj.luoma

 • RaumRC ry.
 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 281
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #12 : 15.10.2015, 14:36:21 »
Tuli itsekkin kaivettua RC12r5 kiila naftaliinista, ajatuksena tietenkin kokeilla tuota GT12 luokkaa. 13.5T motti/säädinkombo postista ja boosterin kanssa äkkiä kiinni teipillä pohjalevyyn. Maalattua GT12 koria en keskiviikkona saanut vielä auton päälle sovitettua, mut jospa se löytäisi sunnuntaina paikalle.

Eka kokeilu meni ihan suoraan tallin pölyillä, eli hapertuneilla vanhoilla renkailla, Larilta lainatulta pinjonilla ja vanhalla kiilan korilla. Auto veti kiihdytyksissä ihan hirveesti oikealle, mutta muuten oli jostain kumman syystä ihan ok ajaa. 40g painoa joutui kiskaisemaan toiselle puolen autoa, että sai jonkinlaisen tasapainon aikaiseksi. Sunnuntaiksi täytynee tuunata vähän säätimen paikkaa ja vähän muutakin.

Toisella setillä meni jo paljon mukavemmin auto tuntui menevän jo suoraankin. Ei noilla välityksillä vielä hurrattu 87spurrilla ja 45 pinjonilla, pääsuora tuntui tosi pitkältä. Bestlap kuitenkin 13.36, katotaan mihin se sitten oikealla korilla asettuu.

Poissa Hadesbear

 • Gold Member
 • Viestejä: 70
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #13 : 16.10.2015, 22:19:05 »
Tervehdys Rauma!

Tuli hankittua Leinolta supa ja sitä tullaan ajamaan eurajoelle sunnuntaina 25.10.
Täydellinen amatööri näissä hommissa, joten anteeksi jo nyt, että tukin ajolinjasi..  ;D

Anyway, varsin innolla odotan jo tuota ensiajoa ja tunnelmia - niin erilaista kuin aiemmat lajit
(mitä ajanut). Eurajoelle on myös mukava tulla / liki raumalle, kun tuntee joitakin kasvoja ja
sen kautta fiilis ihan katossa  :)

Tuleva talvi on omalta osalta hiljainen, joten otin haasteen vastaan ja isken radalle! Täysin
erilainen ajomuoto versus mitä koskaan ajanut. Nokialla 10min ajanut omalla puolifoffiscautolla,
mutta siinä on "lyhyttäkin" lyhyempi oppimäärä.. eli... joo  :D

No kummiskin; odotan tuota päivää jo innolla ja kaikkea siihen liittyvää opettelua sun muuta.
Kiva nähdä myös teidän hieno ajomesta ja niin tuttuja kuin tuntemattomia kasvoja. Hauska fiilis,
kun niin erilainen ajomuoto itselle, mutta jo nyt odottaa innolla - avoimin mielin kohti uutta, hyväs seuras!  :)

Saku Sarka / Hadesbear

Poissa JoS

 • RaumRC ry
 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 267
 • Ei riemulla rajaa, kun assolla ajaa
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #14 : 17.10.2015, 15:03:36 »
Huomautus huomiseen aukiolo aikaan, eli 18.10

Radalla ovet auki jo kello 9.00 aamuvirkuille  ;) ja siittä normaalisti etenpäin
Asso B4.2 FT, Asso B44 FT, Asso SC10 FT, Asso TC6.1 WC, Asso 12R5.1, Tamiya Mini M03/M05, Axial Jeep

Poissa rMa

 • RaumRC ry
 • Chuck Norris
 • Viestejä: 1510
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #15 : 18.10.2015, 23:16:40 »
Oli muutakin ohjelmaa tähän päivään joten alkoi svähän myöhemmin tämän illan ajot, paikalle ehdin vasta klo 19 jälkeen. Säätäminen jäikin sitten vähemmälle, vähän maavaraa pudottelin ja kiersin moottorista ennakkoa pienemmälle. Kaatovaivaisen auton kanssa piti ajaa vähän sukkasillaan mutta viimeiseen settiin mahtui silti muutama kohtuullinenkin kierros. Best lap tänään 13.36s, jokunen alle 13.5s kierroskin tuli ennen kuin vastarinakkuviritelmä antautui. Ensi kerraksi jos ehtisi huoltaa kurluttavat iskarit ja sorvaamaan renkaita hieman pienemmäksi niin voisi ehkä päästä runttaamaan kunnon kierroksia.

Mäkkäri pyyhkäisi supallaan komeasti alle 14 sekunnin kerhoon. Auto näytti varmaan parhaalta mitä olen Supastoxeja radalla nähnyt. Potentiaalia hyväksi stokkiluokan autoksi taitaa olla sittenkin vaikka Nihattulan matoilla jo tuli tuomittua mokoma hankalaksi tapaukseksi.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2015, 23:25:01 kirjoittanut rMa »

Poissa macman

 • RaumRC ry.
 • Jack Bauer
 • Viestejä: 607
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #16 : 18.10.2015, 23:17:29 »
Huh huh tulipa ajettua  ::) Aamulla mentiin hyvissä ajoin Joonan kanssa ajelemaan, kun perheen naiset lähti omien harrasteidensa pariin. Tuli ajettua hieman miniä ja etuvetoa. Minissä lähinnä kokeilin ensiviikonlopun rengastusta.
Etuvetoon otettiin hiukan tymäkämpi asenne. JariP oli ostanut käytetyn Hugen itselleen ja Leban, Jarin ja Weken kanssa saatiinkin aika karkelot aikaan. Varsinkin Veikko-setä oli sellaisessa vauhdissa että oksat pois Bl parani lähes joka vedolla  :o
Oma paras Bl asettui 14.74.  Mutta Weke tempaisi vielä viimeisellä vedolla Bl:n 14.55. Etuveto porukan poistuessa pikku hiljaa
tulivat "GT-miehet" Jari ja Rami paikalle. Oli aika kaivaa Supa esille. Väsähtänyt Turnigy sai nyt väistyä. Täksi illaksi olin kaivanut esille LRP:n 10.5T:n koneen etten jää jalkoihin ja saisin tutkailtua tuota Supan ajettavuutta hieman suuremmilla nopeuksilla. Kaasun epan:n säädin 90% ja kone tietty oli tehtaan 0 ennakolla. Rolloutkin oli aika lyhyt noin 67mm. Tällä säädöillä meillä oli Jarin kanssa suoravauhti hyvin samaa luokkaa. Alkuun kärsin hieman kaatopidosta, mutta kun siihen löytyi lääke niin paras Bl asettui 13.93 tietämille ajettavuuden olessa vähintäänkin kohtuullinen. Silmiä tosin alkoi jo tässä vaiheessa hieman väsyttää joten oli aika laittaa pillit pussiin. Hyvät pohjat saatiin kuitenkin luotua. Nyt täytyy ehkä oikeasti alkaa miettimään sitä uutta 13.5T:n konetta   

Poissa rMa

 • RaumRC ry
 • Chuck Norris
 • Viestejä: 1510
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #17 : 19.10.2015, 19:15:14 »
...
Saku Sarka / Hadesbear
Tervetuloa Saku mukaan ajamaan! Kuten macmanin tuloksista näkee supasta saa pienellä tuunauksella kelpo ajettavan. Ja jos/kun nälkä kasvaa niin löytyy kyllä paljon vaihtoehtoja kaluston kasvattamiseen.

Poissa Hadesbear

 • Gold Member
 • Viestejä: 70
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #18 : 19.10.2015, 19:39:26 »
...
Saku Sarka / Hadesbear
Tervetuloa Saku mukaan ajamaan! Kuten macmanin tuloksista näkee supasta saa pienellä tuunauksella kelpo ajettavan. Ja jos/kun nälkä kasvaa niin löytyy kyllä paljon vaihtoehtoja kaluston kasvattamiseen.

Kiitos  :)

Joo, kuten sanottu tämä on itselle sellainen rc-ajomuoto, johon ei ole mitään kokemusta, mutta osin sen takia
se kutkuttaakin tutustumaan. En varmaan tähän olisi lähtenyt, ellen tuntisi jotakuta ja tässä tapauksessa
rauman sakki, joka on meirän kanssa crawlaillut on ollut niin hauskaa porukkaa, että pakkohan sitä on kokeilla.
Mukava nähdä tuttuja sekä uusiakin kasvoja ja katsella amatöörinä, kun te KUSKIT ajatte kovaa ja hienosti  :D

Anyway, into on kova ja sunnuntaina tullaan sinnepäin ajamaan supaa,- jännittää ja innostuttaa samaan aikaan  ;D
« Viimeksi muokattu: 19.10.2015, 20:10:49 kirjoittanut Hadesbear »

Poissa JLe

 • Wanha jäsen
 • Viestejä: 329
Vs: Talvikausi Eurajoella 2015
« Vastaus #19 : 20.10.2015, 06:40:09 »

Anyway, into on kova ja sunnuntaina tullaan sinnepäin ajamaan supaa,- jännittää ja innostuttaa samaan aikaan  ;D

Hyvä että innostuttaa ja kaippa pieni jännityskin sallitaan, ei noissa ykskennoisissa oo ku 3,7...

Jättää vaan kaikki pesussa pienentyneet pipot kotio, ettei ala kiristämään. JA haastan sut kyllä ajamaan tuonne muiden GT-koohottajien sekaan "luokan mukaisesti", kyllä nopeammat jostain pääsee ohi ja hitaammat antaa tilaa. Minä ainakin.
Opettaa aika tavalla tuota "rata-ajoa" kun pääsee toisen kaverin peesiin matkimaan ajolinjoja. Ja toisaalta motivoi pitämään omat linjat kireinä kun toinen hönkii niskavilloihin.

Vaan toisaalta kyllä tässä itsekin sunnuntaita odotan aika innolla. Vaikkei kiilassa niin montaa ruuvia olekaan, niin aina jotain säätämistä on keksitty vielä tähän asti...

-Jykä
V*ttuilu on välittämistä
AE/Destiny/TLR