Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Stanukunkku VIII: 27.12.2014 - 28.12.2014

Kirjoittaja Aihe: Stanukunkku VIII 27.-28.12.2014  (Luettu 6308 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa macman

  • RaumRC ry.
  • Jack Bauer
  • Viestejä: 599
Vs: Stanukunkku VIII 27.-28.12.2014
« Vastaus #20 : 29.12.2014, 00:28:30 »
Jospa sitten nopee raportti kisoista  ;D Eli kisan nuorin ensikertalainen kärsi hieman teknisistä ongelmista kisan aikana , mutta jo viimeiseen finaali erään mennessä kaikki viat saatiin korjattua. Ajosuorituksetkin tuntuivat paranevan kerta kerran jälkeen ja viimeinen finaali oli jo varsin hyvää ajoa. Hyvä Aleksi!  Compin B- finaalissa nähtiin kovaa vääntöä Team Viskarin jäsenten kesken kun isä ja poika ratkoivat b-finaalin herruutta. Kaapo taisi saada joka lähdössä nopeimman BL:n mutta tasaisuutta vielä kaivataan sillä Juha vei vielä niukan b-finaalin voiton nimiinsä. Mihin olisikaan rahkeet riittäneet mikäli minien finaalit olisi yhdistetty kuten etuvedossa?  Jari näytti jäätävää mallia miten ajetaan classic miniä ns. straight out of box mallilla (rtr) ei pystynyt edes kisan toinen ensi kertalainen Lari oikein kunnolla vastaamaan Jarin menoon.
Ehkä nyt löytyi ehkä Jarille oikea luokka kun tuli kuulemma ensimmäinen luokka voitto rc- historian aikana  ;D
No niin riittää löpinät muista entäs omat ajot? Comppi minin kolmanteen sijaan ei oikein voi olla muutamiin tyytyväinen. Ajo ei sujunut olleen parhaaseen malliin. Jethrolle ja Santerille ei minusta ollut mitään vastusta ja valitettavasti paikallinen sankari Timo kärsi aika paljon teknisistä ongelmista joten sain ajella hampaat irvessä Morrista vastaan  :o Harri oli kehittänyt jostain sellaiset vauhdit ettei ole moista Eurajoella nähty.
Kaikkein sain tehdä etten iha joka erässä jäänyt toiseksi  ::)
Etuveto...... Just joo.... auto puski, ei vetopitoa , mies ymmällään no en pärjännyt Leballe en Timolle en Wekelle en....
Kaiken kaikkiaan synkkä päivä etuvedolla PS. En silti laita kalustoa myyntiin  ;D Ainoastaan viimeinen finaalista oli valopilkku taisin olla neljäs...
Kahdessa ensimmäisessä irtosi toinen eturengas ilmeisesti haljennut vanne ravisti mutterin irti mutten tätä huomannut eka kerralla vaan vasta toisella  :-[ 

Ja onnittelut Santerille urakoinnista kaikista luokista palkinto sija ja vielä stanukunkku kiertopalkinto kaupan päälle  8)

No onneksi tästä kaikesta kärsimyksestä on revanssi parin viikon päästä Mattocup 2 Raumalla (Eurajoella)  8)
« Viimeksi muokattu: 29.12.2014, 00:31:50 kirjoittanut macman »

Poissa Lari

  • RaumRC ry.
  • Vanhempi jäsen
  • Viestejä: 207
Vs: Stanukunkku VIII 27.-28.12.2014
« Vastaus #21 : 29.12.2014, 13:51:21 »
Vai kokemuksia. Eka kisareissu ois sitte vihdoin tehty ja kivaahan se oli. Autona oli siis Ramin Mini, jolla olin ajanut yhden kerran Eurajoella. Kisaa varten se piti lyhentää, vaihtaa pienemmät renkaat ja lyhyt kori, katsastuksessa vaaka näytti vain 85g liian vähän.
Jokisen Timpalta lainatut lyijyt peräloosteriin ponderin seuraksi ja Mini oli Ready-to-Race! Tai sitten ei...
Ekassa harjoituksessa auto meni kääntäessä suht nätisti, mutta suoraan sillä ei päässyt millään. Pääsuorasta selviytyminen oli melkeimpä vaikeampaa kuin koko muu rata. Varikolla syyksi selvisi satunnaiset servon liikkeet puolelta toiselle ihan pyytämättä ja yllättäen. Toinen harjoitus jäi väliin servoa ja vastaria vaihdellessa ja testaillessa. JJ onneksi keksi ongelman syyn ja sille lääkkeenkin pakistaan. Loppu sitten näkyykin jo youtubesta :)
http://youtu.be/4Y9ApEuR4Jg?list=PLYv0ODzgz86_rOpJkLQ9rpgF77hhiwNzh

2 ekaa finaalia aloitettiin Leban kanssa vuorotellen pilaamalla oma erä viimeistään toiseen mutkaan. Kolmannessa JJ nöyryytti meitä vielä enemmän tarjoamalla erän voittoa useampaan kertaan, ei vaan kelvannut.
Tiimipäällikölle kiitokset auton lainasta. Hiukan on säädöissä vielä optimoimista, periaatteessa vauhti riitti mutta tiukan paikan tullen se aina poimii mollan.

Kisoissa ehkä parasta antia oli ehkä Comp Minin viimeinen erä! Linjakkaan Alpinen keula oli Santerin, joka kurvissa ilmassa olevan, sisäpuolen takapyörän alla. Todella tiukkaa vääntöä ja molemmilla kesti hermo, mitä nyt lauteilta hiukan kuului kommentointia.  ;D

Poissa rMa

  • RaumRC ry
  • Chuck Norris
  • Viestejä: 1510
Vs: Stanukunkku VIII 27.-28.12.2014
« Vastaus #22 : 01.01.2015, 18:03:28 »
Kaikki Stanukunkun finaalit Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UCdA5r8Svf7FEXpwknVXfG2Q

Huikeita taisteluja nuo lauantain stanufinaalit Santerin ja Valtterin välillä, hienoa taistelua lähdöstä maaliin! Neljännen finaalin ratkaisu oli ehkä tiukoista ohituksista tiukoin: Valtteri kurkistaa vasemmalta, Santeri peittää ja tulee raottaneeksi samalla vähän ovea viimeiseen mutkaan mentäessä ja sehän riittää Valtterille!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0TNbZH1mKJo#t=300